~this blog is belongs to FazirahHanem~
RSS

Sunday, February 7, 2010

EH! Febuari

EH! Febuari mengandungi pelbagai idea, cerita dan berita menarik terutamanya buat anda yang bakal menyambut Chinese New Year(CNY) dan Hari Kekasih.

Cover EH! Febuari

Antara yang menarik dalam EH! keluaran Febuari ini ialah;
Cover Girl- Nora Danish masih ingin bercinta
Trend- Tip pakai MERAH
101 Ilham- Tutup Lengan(Pelbagai dres berlengan panjang dari pelbagai jenama)
Jurnal Fesyen- LBD(Little Black Dress) menterai kasih
Kata Pereka- Fesyen Islam sempena MIFW(Malaysia International Fashion Week)
Stail- Mainan Rona Pastel (color lembut macam baby pink, biru cair atau ungu lembut)
Berita Cantik- Pelbagai jenis wangian terbaru dipasaran(sesuai sebagai hadiah buat si dia)
Nota Cantik- Keserasian Sepasang Haruman (tip membeli wangian untuk diri dan kekasih)
Rambut- Tip penjagaan rambut
Seks dan Kesihatan- 10 tanda sakit jangan abai
Santai Kota- IBUNDA(restoran), Hidangan Sarat Tradisi
Inilah Lelaki- 10 Perkara Lelaki ingin Tahu Tentang Wanita(baru tahu apa yang lelaki nak tahu pasal girl..hehe)
Lelaki Bulan Ini- AminHayat(attention to all my UTM friends, he has degree in Software Eng. from UTM, so he is our senior! ^_^)

Seperti biasa, terdapat juga pelbagai hadiah untuk dimenangi(just fill in the form and sent to Blu Inc). Keluaran kali ini juga disertakan dengan booklet iaitu 'it's mifa' dan voucher Loreal sebanyak RM50. So,makesure EH! yang anda beli disertakan kedua-duanya(terutamanya voucher tu,boleh dapat diskaun untuk color rambut dimana-mana salun Loreal terpilih).


P/S:tengah fikir color baru untuk rambut(baru dapat voucher Loreal kan,rugi tak guna!) ^_-

2 comments:

ms.fit0Freaks said...

amin hayat?? konhe?? haha

uish...kale rmbut jer..aku botak kan kpale ko bru tau haha

Fazirah Hanem said...

news presenter at TV9 Dekat DiHati..
aku pun baru kenal..
not bad juga lah..haha

ala,ko ni..
aku nak color bagi sama dengan bakal abang ipar ko..hik3