~this blog is belongs to FazirahHanem~
RSS

Tuesday, March 16, 2010

Super Junior Asia Tour 2010

Super Junior is coming to Malaysia!!tiba-tiba excited,pdhal tak minat pun ngan SUJU nie..hehe


Super Junior will be in Malaysia for their Asia Tour Concert.
Date: 20 March 2010
Venue: Putra Indoor Stadium, Bukit Jalil
Time: 7 pm

Who ever interested to go to the concert can buy ticket from Axcess Tickets.
Only Rm 458 ticket is still available. Rm 238 and Rm 138 tickets is already sold out!

Ops,korang tak kenal ke siapa Super Junior ni??
Super Junior ni adalah boyband dari Korea Selatan yang dianggotai oleh 13 orang lelaki handsome..^_^

nak tahu lagi,tengok kat sini.
http://superjunior.smtown.com/

p/s: bila SS501 nak buat konsert pula??nak jumpa HJ..

~SS501~



4 comments:

iba ishak said...

tumpang lalu....wah dh ada blog nmpk...hehehehe....

FazirahHanem said...

hehe
lama dah ada sebenarnya,baru sekarang berani tunjuk..

jgn lupa tolong promote ek
esp kat semua yg ada kat Byte Craft..hehe

ms.fit0Freaks said...

SUJU ramai sgt ~_~ aku suka lagu sory3 die haha

SS501!! i love their song haha kalo SS501 dtg msti ko org ptama tpacak kan?? hehehehe jgn lupe ajak aku skali ne :p

FazirahHanem said...

nenek busyok;
tau tak apa,lagi pun tak ada HJ dalam SUJU..so,rejected..haha

of course la,aku siap pergi tunggu kat airport lagi and jemput datang rumah..tapi,HJ sorang jer la..lalala~